SANNE JANSEN

SANNE JANSEN

Vanaf 2015 heb ik mijn eigen praktijk in Nijmegen. Daarnaast werk ik als contextueel therapeut bij Family Supporters Midden Gelderland.

Ik heb verschillende opleidingen en trainingen gevolgd: maatschappelijk werk en dienstverlening, intensieve ambulante gezinsbehandeling, contextuele therapie, relatietherapie (EFT = Emotionally Focused Therapy), familieopstellingen, geweldloos verzet & nieuwe autoriteit, Rake Vragen. Mijn loopbaan ben ik begonnen in de jeugdhulpverlening. Ik heb daar ruime ervaring opgedaan met kinderen, volwassenen en gezinnen uit allerlei culturen die problemen hadden in hun opvoeding of relaties, of die met partnergeweld of kindermishandeling werden geconfronteerd.

Ik heb nog het meest geleerd van wie ik ben. Ik werk holistisch, ik zie de mens in zijn geheel en zie de verbinding tussen hoofd en hart.

Ik ben eerlijk, open en direct. Ik zeg de dingen zoals ze zijn, dat schept duidelijkheid. Daarnaast ben ik enthousiast, nieuwsgierig en creatief. Ik bezit een gezonde dosis humor. Ik weet dat een lach soms verlichtend kan werken bij serieuze onderwerpen.

Ik hou je een spiegel voor. Dat kan confronterend zijn. Maar je wilt over en van jezelf leren. En daar help ik je bij.

Sanne Jansen Contextuele Therapie Nijmegen

Tweede Oude Heselaan 255
6542 VH Nijmegen
06 23 84 24 04

info@sannejansentherapie.nl

LinkedIn

Contextuele therapie

voor jezelf, voor relaties en voor gezinnen

Sanne Jansen werkt niet met een wachtlijst.